محصولاتی که به تازگی مشاهده شده اند
خرید آنتی ویروس ای ست نود 32
خرید آنتی ویروس eset نود 32
شرکت کامپیوتری ESET یک شرکت چندملیتی ساخت ضدویروس و نرمافزارهای ایمنی کامپیوتری است که دفتر مرکزی آن در شهر براتیسلاوا، پایتخت اسلواکی واقع شده است. این شرکت در سال 1987 توسط میروسلاو ترینکا و دو تن از همکارانش و پس از توسعهی نرمافزار آنتیویروس NOD تاسیس شد. واژه ESET در زبان اسلاوی به معنی الههی مصری زندگی، سلامتی و عشق است. در سال 1998 آنتیویروس NOD جایزهی مجلهی ویروس بالتین (VB100) را دریافت کرد که این امر به شناختهشدن بیش از پیش آنتی ویروس eset و احداث شعب فروش آن در ایالات متحده، آرژانتین و سنگاپور و همچنین احداث مراکز پشتیبانی در لهستان و جمهوری چک انجامید. هم اکنون، این شرکت در 12 سال متوالی اخیر رکورد به دست آوردن جایزهی VB100 را از آن خود کرده است.
شعار این شرکت رایانهای، لذت بردن از فنآوری امنتر است. این شرکت در تحقق شعار خود تا به امروز و پس از گذشت بیش از 34 سال از ساخت اولین آنتی ویروس، پیشگام بوده و محصولات و نسخههای مختلفی را روانهی بازار کرده است.
این شرکت خصوصی هم اکنون در شهرهای سندیگوی ایالات متحده، مونترال کانادا، بوئنوسآیرس آرژانتین، سائوپائولوی برزیل، پراگ جمهوری چک، کارکف لهستان و همچنین در استرالیا و سنگاپور دارای شعبهی رسمی بوده و تا به امروز در بیش از 200 کشور جهان محصولات خود را توزیع کرده است. شعارهای این شرکت که در ادامه بیان شده اند موجب شده است تا محبوبیت آنتی ویروس eset بین کاربران اینترنت هر روز بیشتر از گذشته شود و در رقابت با سایر شرکتهای کامپیوتری توفیق بیشتری داشته باشد.
آشنایی بیشتر با آنتیویروس eset نود 32
با گسترش استفاده از رایانه، اینترنت، شبکه، نرمافزارهای مختلف و برنامهها و اپلیکیشنهای زیادی که امروزه در دنیای مجازی به کار برده میشود، لزوم استفاده از آنتیویروس و برنامههای امنیت سیستم ضروری به نظر میرسد. یکی از دغدغههای کاربران، استفاده از برنامههای ضد ویروس به روز، با کمترین نقاط ضعف، ارزان، و در عین حال دارای بیشترین بهرهوری است. انتخاب آنتی ویروس eset با توجه به موارد شرح داده شده در این نوشتار میتواند تا حد زیادی نیاز کاربران و شرکتها را برای تامین امنیت سیستمها و جلوگیری از بروز و ایجاد خرابی توسط بدافزارها برطرف سازد.
آنتی ویروس eset در واقع یک نرمافزار ایمنی سایبری و تامینکنندهی امنیت کاربران نهایی (end-users) است. در واقع، لزوم استفاده از برنامههای ضد ویروس و دیوار آتشین این است که یک بدافزار (malware) بدون اطلاع و خواست کاربر، اقدام به از بین بردن برنامههای نصب شده، سرقت اطلاعات حساس، از کار انداختن سیستم، ک کردن پهنای باند شبکه و سایر موارد مشابه کرده و همچنین با بهروزرسانیهایی که توسط نویسندگان این بدافزارها انجام میشود و حتی استفاده از یادگیری ماشین توسط برخی از آنان، تشخیص سریع آن سخت بوده و برای جلوگیری از بروز مشکلات فوق استفاده میشود.
این نرمافزار وظیفهی شناسایی و از بین بردن بدافزارها، کرمها، باجافزارها، جاسوسافزارها و در کل تمامی فایلهای مخرب سامانههای رایانهای را به خوبی انجام داده و در بهبود عملکرد سایر نرمافزارهای رایانهای بسیار موثر است.
محصولات نرمافزاری شرکت ESET شامل موارد زیر است:
آفیس خانگی یا Home office: محصولات شرکت رایانهای eset شامل ابزارهایی برای ایمنی هوشمند، ایمنی اینترنت، آنتیویروس NOD32، ایمنی سایبری، و حفاظت نهایی برای ویندوز، لینوکس، مک، و اندروید است.
مدیریت از راه دور یا Remote Administrator: یک رابط مدیریت مرکزی است که به مدیران شبکه اجازهی دسترسی و مدیریت شبکه را میدهد.
تصویر SysRescue زنده: یک تصویر زنده بر روی سیستم عامل لینوکس است که به کاربران قابلیت راهاندازی و پاکسازی کامپیوترهایی که بسیار به بدافزارها آلوده شده اند را میدهد.
شکل زیر که آمار آن در مارس 2011 ثبت شده است، فراوانی انواع مختلف بدافزارها را در یک نمودار دایرهای نشان میدهد. تعدادی از این بدافزارها و سازوکار عمل آنها در ادامه تشریح شدهاند.
در ادامه تعدادی از بدافزارهای موجود در اینترنت بیان شده اند:
ویروسها (Virus):
نوعی برنامه هستند که به محض ورود به رایانه، خود را تکثیر میکنند. دلایل مختلفی برای ساخت ویروس توسط نویسندگان کد آن وجود دارد که میتواند اهداف سیاسی یا سودجویی و اخاذی باشد. این ویروسها سالیانه باعث مشکلات زیادی برای ابرشرکتهای رایانهای میشوند و میلیاردها دلار خسارت به آنان وارد میکنند. انتخاب آنتیویروس مناسب میتواند تا حد قابل قبولی از بروز مشکلات فوق جلوگیری کند.
کرمهای کامپیوتری (Computer Worms):
یکی از مهمترین و اصلیترین مشکلات شبکه و رایانههایی که به هم متصل هستند، کرمهای کامپیوتر است. به صورت کلی کرم توانایی بازتولید خود را دارد و معمولا با اشغال پهنای باند، کارکرد شبکه را مختل میکند، ولی ویروس توانایی چسبیدن به برنامههای نصب شده در کامپیوترها و از کار انداختن آنها را خواهد داشت.
جاسوسافزارها (Spyware):
همان طور که از نام این بدافزار پیداست، معمولا برای سرقت اطلاعات یک فرد یا سازمان و انتقال آن به اشخاص دیگر نوشته میشود. در واقع این بدافزار با ورود به درون حریم خصوصی کاربران اطلاعات شخصی یا سازمانی آنها را به سرقت برده و همچنین به سیستم رایانهای آنها آسیب جدی وارد میکند. جاسوسافزارها از روشهای مختلفی مانند پاپآپها، نرمافزارهای رایگان موجود به صورت آنلاین، لوحهای فشرده و فلشمموریهای مختلف میتوانند وارد سیستم کامپیوتری بشوند. در انتخاب و کلیک بر روی هر گزینهای در اینترنت یا اتصال هر ورودیای به سیستم کامپیوتر، باید مراقب ورود این بدافزارها به سیستم و نصبشدن آنها بر روی آن بود.
اسبهای تروجان (Trojan Horses):
بر خلاف نام جذابش، این بدافزار قابلیت از بین بردن سیستم کامپیوتری را داراست. کار این بدافزار استفاده از در پشتی (Back door) برای دسترسی به دادههای رایانه است، در حالی که ظاهرِ برنامهی نصب شده بر روی سیستم توسط تروجان، به نظر کاربر برنامهای کاربردی و مفید خواهد آمد. نام اسب تروجان از داستان نفوذ جنگجویان جنگ تروی در درون یک اسب با ظاهری راسته به داخل شهر تروی الهام گرفته شده است.
شرکتهای رقیب آنتی ویروس eset:
مهمترین رقبای آنتی ویروس eset تا سال 2018 عبارت اند از شرکتهایی مانند Symantec، Kaspersky Lab، Sophos، McAfee، Trend Micro و Microsoft. حضور محصولات این شرکت در بیش از 200 کشور و منطقه در جهان، بیش از 110 میلیون نسخه نصب برای کاربران و پشتیبانی امنیت سرویسهای رایانهای بیش از 400 هزار شرکت در سراسر جهان، از آنتی ویروس eset رقیبی قدرتمند برای سایر رقیبهایش ساخته است.
شعارهای شرکت eset:
پشتیبانی در سرتاسر جهان: شرکت eset در 180 کشور جهان به عنوان پشتیبانی فروش حضور دارد و محصولات آن در بیش از 200 کشور و منطقه (Territory) به فروش رسیده است. پشتیبانی از کاربران یکی از شعارهای ثابت تبلیغاتی و همچنین لازمهی پیشرفت این شرکت تا به امروز بوده است.
حفاظت از شما بدون وقفه: نرمافزارهای آنتی ویروس eset اثر کمی بر روی سیستمی که بر روی آن نصب شده اند داشته و بدون اینکه سرعت سیستم را پایین بیاورند از آن محافظت میکنند.
پشتیبانی به زبان شما: شرکت آنتی ویروس eset برای بخش پشتیبانی کاربران آنتیویروس خود از گزینههای مختلفی از جمله به زبانهای مختلف بهره میبرد.
امنیت خود را به eset بسپارید: شرکت آنتی ویروس eset تنها هدف خود را امن نگه داشتن سیستم کاربران عنوان نموده است. همچنین، راهکارهای این شرکت برای تامین امنیت سیستمهای کامپیوتری به مشتریان حوزه IT اش این امکان را میدهد که با اعتماد بیشتری به یک نرمافزار ویروسکش، به سایر بخشهای توسعهی رایانهای شرکتشان بپردازند و وقت خود را برای تامین امنیت سیستمهای شرکتها تلف نکنند.
نحوهی عملکرد آنتی ویروس eset:
به طور کلی، تشخیص یک بدافزار به سادگی و از روی فرمت فایل آن صورت میپذیرد. تمامی آنتیویروسها، از جمله آنتی ویروس eset دارای یک پایگاه داده درون خود هستند که فرمت بدافزارها را به صورت به روز در آن ذخیره دارند. هر زمانی که فایلی از طریق ورودیهایی نظیر لوح فشرده، کارت حافظه و یا از اینترنت وارد رایانه شود، آنتی ویروس آن را ردیابی کرده و نوع آن را با مواردی که در پایگاه دادهی تعریفشده برای آن به عنوان بدافزار شناخته شدهاند میسنجد، و پس از شناسایی آنان به عنوان خطر، اقدام به نابود کردن و پاک کردن خواهد کرد.
از آنجایی که کلیهی باجافزارها، ویروسها، جاسوسافزارها، کرمها و ... روز به روز فرمتهای جدیدی توسط کد نویسان این بدافزارها پیدا خواهند کرد، بنابراین بهروزرسانی آنتی ویروس یکی از مهمترین بخشهای حفاظت کامپیوتری است و هر شرکتی که نسخهی بهروزرسانی بهتری ارائه دهد طبیعتا آنتیویروس قویتر و کارآمدتری خواهد داشت.
آنتی ویروس eset مانند بسیاری از آنتیویروسها دارای قابلیتهای مختلفی از جمله اسکن یک درایو یا کارت حافظه، اسکن سریع سیستم و اسکن کامل است. هر کدام از این گزینهها برای کاربران امکان این که بخش مورد نظر خود را از نظر وجود بدافزارها اسکن کنند یا کل سیستم را به صورت سریع یا آهسته و کامل اسکن کنند فراهم میکند.
نقاط ضعف:
اگرچه استفاده از آنتی ویروس eset مزیتهای فراوانی به همراه داشته و ایمنی بیشتری در استفادهی کاربران از سیستمهای رایانهای برای آنها فراهم میشود، اما مانند تمامی آنتیویروسهای دیگر موجود در بازار، eset نیز دارای نواقص و نقاط ضعفی است که در ادامه به تعدادی از آنها اشاره میشود:
- ضعف در قابلیتهای تجاریسازی و مدیریت آن؛
- ضعف سرمایهگذاری در قابلیتهای نو برای به دست آوردن بازار جدید؛
- برخی نارساییهای نرمافزاری پس از ارتقای آن از نسخهی 6 به بعد؛
- ضعف دیوار آتش (Firewall) آن در تشخیص برخی از فرمتهای نادرست فایلها.
https://en.wikipedia.org/wiki/ESET
https://www.eset.com/us/about/why-eset/
https://blog.faradars.org/how-antivirus-software-works/
https://www.trustradius.com/products/eset-endpoint-security/reviews?qs=pros-and-cons